Restaurants Barcelona - restaurants Barcelones . com català · castellano · english

disseny web i els nostres espais | contacte
 
Restaurant del mes
  Sol·licitud de reserves


La Canasta
     
 
La Canasta  
La Canasta
Passeig Maritim 197, Castelldefels
 
6829 visites al website
Telèfon: Veure el telèfon del restaurant
Email: Veure el email del restaurant
 
Reserves On-line
 
Zona: 
 
 
 
 
Situat al nucli de la platja de Castelldefels, a 100m del mar ia 7 minuts de l'Aeroport del Prat. Disposa de tres salons decorats en fusta, amb quadres de pintors reconeguts i un saló privat amb una petita i acollidora celler al seu interior. Regentada per la família Yepes des de fa 35 anys, continua obtenint premis i reconeixements dels seus clients. És el primer restaurant a obtenir el distintiu de "Q Qualitat Turística" a la zona.
 
 
Especialitzats en cuina mediterrània i marinera en la seva carta trobaran veritables perles de la cuina, servides en un marc incomparable i amb una atenció única. En la seva oferta gastronòmica destaca la seva Menú Gastronòmic amb un pica-pica degustació i tres de les seves especialitats marineres per 48,50 €, a més si va acompanyat de tres o més persones li obsequien amb un menú gratuït. També disposen d'un Menú Nit Romàntica, amb habitació inclosa en hotel de quatre estrelles per 130,00 € (IVA no inclòs) la parella.
 
 
C / Passeig Marítim, 197 / Plaça de Mar, 3 Castelldefels Telf: 93 665 68 57 correu electrònic: info@restaurantelacanasta.com Web: www.restaurantelacanasta.com Horari: De 13.00 a 16.30 i de 20.00 a 23.00 h. Obert tots els dies de l'any Abert tots els dies de l'any
 
 
 
 
disseny web MONTAWEB.com